CompArt.pl > Menu
Skontaktuj się z nami lub zgłoś problem tutaj.
e-mail:
napisz do nas
telefon:
+48 22 6108527

fax:
+48 22 6730242

Opinie klientów

Data dodania: 10 kwietnia 2014


Witam Serdecznie!
Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości Państwa usług i czasu ich realizacji,
jednak brakuje nam możliwości odroczonej płatności za usługę (przelew).
W przypadku naszej firmy płatność w formie przedpłaty oraz za pobraniem jest
dość kłopotliwa.

dziękuję i pozdrawiam
TH


Data dodania: 22 lipca 2014

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniami. To nasz kolejny zakup w sklepie Compart i z całą pewnością nie ostatni.
Wyrażamy zgodę na umieszczenie naszej opinii na stronie sklepu internetowego.

Z pozdrowieniami
Katarzyna Roman
INSTAL-MET

Data dodania: 22 lipca 2014

 

Witam , Panie Piotrze nie mamy żadnych zastrzeżeń co do zakupu towaru u Państwa , towar zgodny z zamówieniem , czas realizacji bez uwag , jesteśmy jednym zdanie zadowoleni .Pzdr.

Petrol Service


Data dodania: 8 kwietnia 2014

Już wiele razy zamawiałem u Państwa drukarki i zawsze realizacja zamówienia przebiegała perfekcyjnie.

Aleksander Fajgman
P.H.U. MEDICA Kędzierzyn-Koźle


Data dodania: 8 kwitnia 2014

Witam
Dziękuję za szybka realizacja zamówienia.

Pozdrawiam
Jarosław Włodyga


Data dodania: 7 kwietnia 2014

Dzień Dobry

Opinia
Szybko, fachowo, bezbłędnie.
Polecam
rbr ecom Polska

 


Data dodania: 7 kwietnia 2014

Witam, jesteśmy zadowoleni z usług firmy Compart, cena jest dla atrakcyjna, szybka przesyłka.

Barbara Mazur
PBŚP "Higiena Pracy" Marek Smoczyński

 


Data dodania: 7 kwietnia 2014

Szybki i rzeczowy kontakt, ekspresowa wysyłka.

--
Pozdrawiam
Jarosław Pracuta
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Chrzanowie sp. z o.o.

 


Data dodania: 18 lutego 2014

Dzień dobry !
realizacja zamówienia - szybka  sprawna
pomoc techniczna - rzeczowa
Super Super Super !!!

J Klon
Magneto Sp J.
Pozdrawiam !

 


Data dodania: 14 lutego 2014

Dzień Dobry
Z przyjemnością mogę stwierdzić pełna profesjonalna obsługa. Kontakt telefoniczny wzorowy, konkretna profesjonalna informacja, szybka realizacja zamówienia, zgodna z amówieniem. Kontakt e-mail również bez najmniejszych zastrzeżeń. Pełny profesjonalizm.

Życze wszystkim takiej obsługi.
Tomasz Zukowski


Data dodania: 14 lutego 2014

Dzień Dobry,
Jesteśmy usatysfakcjonowani kontaktem i realizację naszego zamówienia przez firmę Compart Interniational z Warszawy.
Będziemy te firmę polecać jako rzetelnego i profesjonalnego Sprzedawcę.

Z poważaniem
Bolesław G. Brauner
Systemy Grzewcze - Serwis Sp. z o.o.


Data dodania: 14 lutego 2014

 Wszystko dobrze, dziękuję i pozdrawiam,

Jarosław Łukaszewicz


Data dodania: 7 stycznia 2013

Współpraca już po raz kolejny przebiegła bezbłędnie pod każdym względem. Szybka wysyłka, znakomity kontakt, towar zabezpieczony, wysokiej jakości. Możemy polecić każdemu i gwarantujemy dalsze zakupy dzięki takiej współpracy!


Data dodania: 2 stycznia 2014

Jesteśmy zadowoleni z zakupów w Państwa sklepie, szybka wysyłka oraz towar odpowiadający naszym wymaganiom - na pewno będziemy częściej robić zakupy na sklep.compart.pl


Data dodania: 31 grudnia 2013

Sprzedawca bez zarzutu! Towar wysłany błyskawicznie, jego jakość zgodna z opisem, cała transakcja - modelowa. Mogę szczerze polecać!


Data dodania: 11 grudnia 2013

Towar wysokiej jakości, błyskawiczny termin realizacji zamówienia. Polecam.
Wyrażam zgodę, co do ewentualnego umieszczenia opinii na stronach sklepu internetowego.

pozdrawiam
Marlena Przygoda


Data dodania: 1 listopada 2013

Witam
Jestem zadowolony
-mapa dojazdu aktualna
-samochód miałem gdzie zaparkować
-towar i faktura bez problemu czekała
-dowiedziałem się , że nawet taka drukarka (rok produkcji 2003) ma serwis

Pozdrawiam
inż serwisowy systemów bezpieczeństwa firmy Siemens Sylwester Krysiński


Data dodania: 31 października 2013

W odpowiedzi na Państwa prośbę przesyłam jak najbardziej pozytywną opinię o Państwa Firmie,  którą cechuje profesjonalne podejście do klienta, rzetelna informacja, szybka i fachowa obsługa oraz błyskawiczna dostawa zamawianego towaru.

Przesyłam pozdrowienia i licze na dalszą , równie miłą współpracę.

OLEUM Sp. z o.o.
O/Gliwice, ul. Okrężna 24
Referent Beata Kula


Data dodania: 31 października 2013

Wysokiej jakości sprzedawany towar. Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry i miły kontakt. Polecam.

Andrzej Mąkosa


Data dodania: 29 maja 2013

Współpraca z Państwem to sama przyjemność, dziś zamówienie - jutro dostawa.
Super kontakt z pracownikami.

Dziękuję i pozdrawiam BPWiK Sp. z o.o.


Data dodania: 20 maja 2013

Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

Marek Chowaniec


Data dodania: 14 maja 2013

Witam!
Wyrażam zadowolenie z współpracy z Państwa firmą, jakość towaru i szybkość realizacji na najwyższym poziomie.

Pozdrawiam
--
Tadeusz Herbsztain
INS-TOM Sp.z o.o.


Data dodania: 13 maja 2013

Witam,
Jestem zadowolony z Waszych usług , zaimponowała mi błyskawiczna reakcja na złożone elektronicznie zamówienie w formie rozmowy telefonicznej , która rozwiała wątpliwości. Jedyne zastrzeżenie to sytuacja w której wystawiacie w swoim sklepie internetowym towar, którego nie macie fizycznie na półce i trzeba czekać kilka dni na jego ściągnięcie (papier rolce  57mm)

Pozdrawiam
Grzegorz Merchelski


Data dodania: 13 maja 2013

Witam,
Oczywiście zamówienie przyjęte i zrealizowane natychmiast,łącznie z inromacją o aktualnym stanie zmówienia,jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Waszą firmą.Tak trzymać!!!

Pozdrawiam serdecznie
Elżbieta Zatylny-Jóścińska


Data dodania: 16 kwietnia 2013

Dzień dobry.
Moje zamówienie zostało zrealizowne szybko. Przesyłka dobrze zapakowana dotarła z zamawianym towarem. Nie ma problemów ze strony sklepu z dograniem szczegółów.

dziękuje
Adam Gwizda


Data dodania: 15 kwietnia 2013

Dziękuję za szybką ,profesjonalną obsługę, dostawa bardzo szybka w dniu następnym po złożeniu zamówienia.

Z poważaniem
Jacek Cofta-FHU Vigor Systemy Dekoracji Wnętrz


Data dodania: 15 kwietnia 2013

Rzetelna obsługa, dobry kontakt i gruntowna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia to atrybuty transakcji realizowanych przez Compart.

Pozdrawiam,
Ireneusz Sobolewski
EURx Sp. z o.o.


Data dodania: 20 marca 2013

Witam,
Jesteśmy zadowoleni z oferowanych przez Państwa usług, okresu realizacji i cen produktów.
"Higiena Pracy"


Data dodania: 19 marca 2013

witam
było ok
zwłaszcza rozmowa telefoniczna przed zakupem
Andrzej Lebioda


Data dodania: 19 marca 2013

Wszystko w porządku. Szybko. Bez żadnych problemów!
W skali 1 do 10 daję 10.

Pozdrawiam,
Hubert Lachtara
Handlowiec-Serwisant POS


Data dodania: 18 marca 2013

Transakcja przebiegła w trybie ekspresowym, obsługa bardzo miła i potrafiąca sprostać najbardziej wymagającym klientom, brak zastrzeżeń - sklep godny polecenia dla osób potrzebujących profesjonalnej obsługi.

Pozdrawiam  
AMN TECHNIK Marek Koryluk


Data dodania: 11 lutego 2013

Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, jestem w pełni zadowolona z Państwa usługi. Jedynym cieniem jaki dostrzegam jest wysoka opłata przesyłki w stosunku do ceny produktu. Na to sie zdecydowałam przy zamówieniu, więc dziękuję i pozdrawiam.
Przedszkole CARITAS


Data dodania: 8 lutego 2013

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówień w sklepie internetowym Compart International. Realizacja expresowa.
Grzegorz Trudziński


Data dodania: 8 lutego 2013

Profesjonalne podejście do klienta,szybka wysyłka i co najważniejsze,informacje o stanie zamówienia są na bieżąco wysyłane na skrzynkę pocztową.
Pozdr.Daniel W.


Data dodania: 8 stycznia 2013

Witam.
Przedmiot zakupu to głowica termiczna do drukarki.
Zakup poprzez sklep internetowy nie sprawił trudności , towar został dostarczony w kilku dniach, głowica sprawna , zgodna z opisem.
Z transakcji jestem bardzo zadowolony.Drukarkę naprawioną klient odebrał po naszej naprawie.
W przypadku kolejnych potrzeb będę korzystał z Państwa Firmy.
Pozdrawiam
Aleksander Borzyński
Trak Poznań


Data dodania: 7 stycznia 2013

Witam,
Po raz kolejny nie zawiedliśmy się na profesjonalnej i szybkiej obsłudze sklepu CompArt. Jesteśmy zadowoleni z datowników. Polecam sklep jako rzetelnego sprzedawcę.

Pozdrawiam


Data dodania: 4 grudnia 2012

Dziękuję, transakcja przebiegła sprawnie i bez zastrzeżeń

Pozdrawiam
Jacek Wójcik


Data dodania: 3 grudnia 2012

Dzień dobry.
Zakupiłem w Waszej firmie mechanizm drukarki termicznej. Cała transakcja odbyła się sprawnie i bezproblemowo. Otrzymałem drukarkę dokładnie taką jaka była mi potrzebna. Przesyłka została błyskawicznie wysłana i dotarła do mnie następnego dnia od momentu zaksięgowania zapłaty na koncie firmy.

Wojciech Janowski


Data dodania: 3 grudnia 2012

Witam,
jeżeli chodzi o moje zadowolenie z dokonanego u Państwa w sklepie zakupu to jestem w pełni usatysfakcjonowany wszystko przebiegło szybko i sprawnie bez żadnych problemów, informacja o podjętych krokach przez Państwa w celu realizacji mojego zamówienia była pełna i aktualna.

Pozdrawiam
Łukasz Moczulski 


Data dodania: 9 Października 2012

Witam,
W odpowiedzi na Państwa prośbę informuję, iż nie mieliśmy żadnych problemów przy składaniu i realizacji zamówień. Po raz kolejny firma wykazała się pełnym profesjonalizmem. Na pewno skorzystamy z Waszych usług w przyszłości.

Pozdrawiam
Ewa Rodziewicz
Specjalista ds. jakości


Data dodania: 6 Października 2012

Serdecznie dziękuję za błyskawiczne zrealizowanie mojego zamówienia i profesjonalną obsługę. Jakość zamówionego urządzenia w dotychczasowym okresie eksploatacji, bez jakiejkolwiek uwagi. Gratuluję.

Pozdrawiam
Helios - Jan Kawalec


Data dodania: 5 Października 2012

Transakcja zrealizowana bardzo sprawnie i bez zastrzeżeń.

Pozdrawiam
Jacek Pokojski


Data dodania: 5 Października 2012

Witam. Wytłaczarka zakupiona w Waszym sklepie jest produktem dobrej jakości, niezwykle funkcjonalna i prosta w obsłudze, ogromnie ułatwia życie, dostarczając przy okazji wiele dobrej zabawy mnie i moim domownikom.

Pozdrawiam U.K.


Data dodania: 5 Października 2012

Witam,
Jestem zadowolony z Państwa usług. Do tej pory wybieram Państwa sklep robiąc zakupy produktów firmy DYMO.

Pozdrawiam,
Robert Zając
ARTIS STUDIO


Data dodania: 5 Października 2012

Same plusy: szybko, solidnie, miła obsługa.

Pozdrawiam
Maciej Wilczyński


Data dodania: 5 Października 2012

Witam,
Szybka wysyłka, towar OK, dobry kontakt mailowy. Polecam.


Data dodania: 23 Lipca 2012

Sprawna i szybka obsluga, pelna informacja.
Sklep godny polecenia

Agnieszka Kiszelewska


Data dodania: 13 czerwca 2012

Mogę powiedzieć, że towar czyli dokładnie drukareczka do etykiet, dzięki fachowemu wytłumaczeniu spełnił moje oczekiwania. Drukuję teraz  samoprzylepne nadruki na pieczywo (przyklejam na worki atestowane, do których wkładam krojone pieczywo). Mam problem z głowy, gdyż 1. mogę drukować tylko tyle ile potrzebuję 2. w przypadku zmian, przepisów odnośnie treści na kartkach do pieczywa - mogę w każdej chwili dostosować się do zmieniających się przepisów.
Dzięki


Data dodania: 6 czerwca 2012

Obsługa wzorowa od zamówienia do chwili dostawy.
polecam

Robert Skalski


Data dodania: 28 maja 2012

Współpraca  na szóstkę !!!!!

Pozdrowienia
Jarosław Klon
Magneto spółka jawna


Data dodania: 15 maja 2012

Doskonały kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, ceny konkurencyjne

Barbara Mazur

 


Data dodania: 14 maja 2012

wszystko ok, na czas i zgodnie z zamówieniem.

Pozdrawiam
Paweł Wieczorek

 


Data dodania: 14 maja 2012

Zamówienie załatwione bez problemu, ekspresowo.
Na wszelakie pytania natychmiast otrzymaliśmy odpowiedź, pełne zadowolenie

z poważaniem
Adam Milner
Hotel Marysin Dwór

 


Data dodania: 29 marca 2012

Do transakcji nie mam żadnych zastrzeżeń. Kontakt wzorowy, przesyłka szybka, cena bardzo dobra. Serwis rzeczowo odpowiada, szybko diagnozuje, naprawia i odsyła sprzęt.

Kamil Filipowicz

 


Data dodania: 6 stycznia 2012

Jestem w pełni zadowolony z zakupów, kompetentna pomoc przy zakupie, szybka realizacja transakcji, czyli wszystko co potrzeba w profesjonalnym sklepie internetowym.

Pozdrawiam,
Łukasz Janas

 


Data dodania: 4 stycznia 2012

W ostatnich trzech latach parokrotnie korzystaliśmy z Państwa internetowej oferty zakupów, jak również kontaktowaliśmy się telefonicznie z CompArtem konsultując nasze zakupy. Dlatego mam pełne prawo ocenić nasza współpracę jako bardzo rzetelną i być szczególnie wdzięczny za fachowe doradztwo i szybką realizację naszych zamówień.

Z poważaniem
Aleksander Fajgman
P.H.U. „MEDICA”

 


Data dodania: 4 stycznia 2012

Zakupy w Państwa sklepie przebiegły bez najmniejszych problemów. W przypadku zapotrzebowania na kolejne produkty, na pewno do Państwa wrócimy.

Pozdrawiam,
Arek Grzechnik

 


Data dodania: 4 stycznia 2012

Szybka i fachowa realizacja zamówienia to cechy zakupów w tym sklepie internetowym.  

Pozdrawiam
Jarosław Włodyga 

 


Data dodania: 3 stycznia 2012

Obsługa, terminowość i jakość dostarczonych produktów - bez zastrzeżeń

Pozdrawiam serdecznie

Mateusz Missala
Perfumeria Quality Missala

 


Data dodania: 3 stycznia 2012

Towar zgodny z opisem,błyskawiczna dostawa oraz bardzo dobry kontakt telefoniczny

Pozdrawiam
Roman Spychała

 


Data dodania: 30 listopada 2011

Jesteśmy zadowoleni z Państwa jakości wyrobu i terminowości Waszej obsługi.

Pozdrawiam.
Elżbieta Jagieniak

 


Data dodania: 8 listopada 2011

Miałem okazje robić zakupy dwukrotnie i za każdym razem oceniam poziom usługi na bardzo wysoki. Informacje uzyskane telefonicznie były wyczerpujące, przesyłki otrzymywałem terminowo. Ocena ogólna b.pozytywna.


Pozdrawiam Przemek

 


Data dodania: 7 listopada 2011

Witam,
jestem oczywiście bardzo zadowolony z zakupu, to już mój drugi zakup u Państwa, podobnie jak poprzednim razem tak i teraz przedmioty zostały zapakowane bardzo starannie, wysyłka nastąpiła szybko, wszystko jest tak, jak powinno to wyglądać w dobrym sklepie internetowym.

Pozdrawiam
Tomasz Jędras

 


Data dodania: 19 października 2011

jestem bardzo zadowolony ze współpracy ze sklepem. szybka i miła obsługa bez zbędnych formalności. Polecam

PHU BIALKOMP Marcin Gołąbczyk

 


Data dodania: 15 października 2011

Po złożeniu zamówienia towar wysłąny został nastepnego dnia . Dotarł bez problemów i kompletny . Wszystko sprawnie i przyjemnie. Napewno jeszcze z tego sklepu.

Laguna Sp. z o.o.

 


Data dodania: 14 października 2011

Szybko, krótko i na temat. Dziś zamówienie jutro towar z fakturą na miejscu bez wychodzenia z firmy w przyzwoitej cenie.

Korkolor

 


Data dodania: 14 października 2011

polecam tą firmę. szybka wysyłka dobry kontakt

Sabo Białystok

 


Data dodania: 14 października 2011

"Z przyjemnością mogę powiedzieć, że współpraca z firmą Compart zawsze przebiegała wzorowo, a terminowość i kompletność dostaw zawsze była na najwyższym poziomie."

Możecie Państwo bez problemu wykorzystać powyższą opinie.

Pozdrawiam /  Best Regards
Grzegorz Nadolny

 


Data dodania: 18 lipca 2011

Witam, jestem zadowolona z zakupów w Państwa sklepie, szybka realizacja, ceny konkurencyjne.

Pozdrawiam Barbara Mazur
"Higiena Pracy" Jawor.

 


Data dodania: 20 czerwca 2011

Witam
Bardzo fachowa i szybka realizacja zamówień. Duży asortyment artykułów. Polecam zakupy w sklepie internetowym.

Pozdrawiam
Jarosław Włodyga


Data dodania: 23 maja 2011

Z czystym sumieniem polecam zakupy w firmie Compart.Bardzo dobry kontakt, niskie ceny, szybka wysyłka, towar porządnie zapakowany.Kontakt i zakupy w Compart to czysta przyjemność.Polecam :)

GORGET
Dorota Kołodziejczyk

 


Data dodania: 17 maja 2011

Witam,
Strona internetowa jest przejrzysta. Zamawia się łatwo. Obsługa szybka. Będę zamawiać rolki do drukarki.

POzdrawiam
Katarzyna

 


Data dodania: 16 maja 2011

Obsługa elektroniczna wzorowa, dostawa bez opóźnień, opakowanie bezpieczne.
Pozdrawiam,

Leszek Grabowski
Firma Handlowo Usługowa LAK

 


Data dodania: 14 marca 2011

Witam

Sklep działa OK. Wysyłka terminowo.
Dziękuje I pozdrawiam
mpi.pl

 


Data dodania: 13 kwietnia 2011

jesteśmy zadowoleni z formy i czasokresu realizacji zamówienia.

łączę pozdrowienia
Aleksander Kołodziejczyk
KRAKOWSKIE ZAKŁADY GARBARSKIE S.A.

 


Data dodania: 13 kwietnia 2011

Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń

Z poważaniem
Marlena Pedrycz
WW elektronik s.c.

 


Data dodania: 11 marca 2011

PROFESJONALNA OBSŁUGA. TOWAR OK !!!

zemot.pl

 


Data dodania: 11 marca 2011

Jesteśmy zadowoleni z zakupów. Jednoznaczne i przejrzyste zasady, strona dobrze zbudowana, szybka wysyłka dobrze zapakowana.

Pozdrawiam
Krzysztof Brzozowski
Branżysta - Dział Zakupu
PARTNER XXI PIK Sp. z o.o.

 


Data dodania: 11 marca 2011

Witam!

"Państwa serwis jest perfekcyjny. Dziękujemy za miły kontakt, profesjonalne doradztwo, szybki termin dostawy!"

Bartłomiej Sikora
FITECH Sp. z o.o.

 


Data dodania: 2 marca 2011

Witam

Jestśmy zadowoleni z zamówionego towaru, godny uwagi jest również pełen profesjonalizm i zaangazowanie Waszej firmy w obsługę klienta, natomiast błyskawiczna przesyłka mile nas zaskoczyła.

Pozdrawiam
Patrycja Półtorak

 


Data dodania: 28 lutego 2011

Profesjonalne podejście do realizacji zamówienia. Wszystko odbyło się bez problemu z pełną informacją na każdym etapie realizacji zakupu. Szybkie, fachowe i sprawne odpowiedzi na moje dodatkowe pytania związane z towarem jak i samym zamówieniem. Oby więcej firm z takim podejściem do Klienta.

 

Agnieszka Schabek
Kierownik Projektów

 

 


 

Data dodania: 21 lutego 2011

"Super kontakt, szybka realizacja i dobre ceny! Polecam w 100% wszystkim firmom oraz klientom indywidualnym".

Pozdrawiam
Bartek Sikora

 

 


 

Data dodania: 31 stycznia 2011

Błyskawiczna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność w podejściu do transakcji, niskie ceny. Polecam firmę wszystkim i dziękuję.

Magdalena Golec
Gminna Biblioteka Publiczna Raszyn

 


Data dodania: 31 stycznia 2011

 

Witam!

Cała transakcja przebiegła prawidłowo, zostałem z góry uprzedzony o opóźnieniu, towar otrzymałem natychmiast po wpłacie.
Jestem całkowicie usatysfakcjonowany.

Pozdrawiam
Roman Gomoliszewski
Eurogum Sp. z o.o.

 

 


Data dodania: 31 stycznia 2011

 

Wielki pozytyw. Szybko, profesjonalnie i, co najważniejsze, TANIO!!!!
Na pewno wrócę ponownie.

Serdecznie pozdrawiam
Katarzyna Waszkiewicz
LTE Wózki Widłowe

 

 


Data dodania: 30 grudnia 2010

 

 

Zdecydowanie polecam ten sklep innym kupującym. Duży wybór towaru, szybka dostawa z możliwością uzgodnienia jej sposobu.

Pozdrawiam
Sebastian Kabat
PPHU LIMARCO

 

 

 


 

Data dodania: 30 grudnia 2010

 

Witam,
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko, towar zgodny z zamówieniem.
Firma godna polecenia, jeżeli ktoś chce załatwić wszystko błyskawicznie i bez problemów.

pozdrawiam,
Anna Łuckiewicz
R&C UNION SA

 


Data dodania: 30 grudnia 2010

 

"Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem"

Andrzej Gąsienica-Samek
CEO, Atinea Sp. z o.o.

 


Data dodania: 21 grudnia 2010

 

Szybka i sprawna wysyłka, towar doskonałej jakości. Możemy z czystym sumieniem polecić ten sklep innym kupującym.

Z pozdrowieniami
Katarzyna Roman
INSTAL-MET

 


Data dodania: 16 grudnia 2010

 

Bez problemu odszukałem odpowiedni papier do drukarki którego w żaden sposób nie mogłem zakupić ani w sklepach w mieście ani w internecie . Po dokonaniu wpłaty przesyłkę otrzymałem  na drugi dzień.

 


Data dodania: 14 grudnia 2010

 

Obsługa w porządku, terminowość, profesjonalizm. Polecam.

Grzegorz Trudziński

 


Data dodania: 14 grudnia 2010

 

Obsługa sprawna, profesjonalna, szybka, godna polecenia, będziemy korzystać z Państwa usług. Termin realizacji skrócił się porównując poprzednią tranzakcje.

Pozdrawiam
Jacek Juszczak

 


Data dodania: 30 października 2010

 

Witam Państwa.
Chciałbym podziękować za wzorową obsługę, błyskawiczną przesyłkę zamówionego towaru. Towar był dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami podaczs transportu. Z pewnością jeszcze kiedyś skorzystamy z usług Państwa firmy.

--
Tadeusz Jasiński

 


Data dodania: 29 października 2010

 

Jak zwykle szybko i sprawie. Firma www.crazy-fashion.pl jest niezmiernie wdzięczna na szybka realizacje zamowienia.

 


Data dodania: 22 października 2010

 

Witam,
błyskawiczny czas realizacji zamówienia. Od czasu złożenia zamówienia do dostarczenia przesyłki przez kuriera nie minęło 48h. Bardzo dobrym pomysłem jest informowanie na jakim etapie realizacji jest zamówienie.

Pozdrawiam
Jakub Nowacki

 


Data dodania: 22 października 2010

 

Witam,

Zamowienie zostalo niezwlocznie zrealizowane, mila, zyczliwa obsluga.
Jesli jeszcze kiedykolwiek bedziemy potrzebowac asortymentu jaki oferuje Panstwa sklep na pewno sie do Panstwa zwrocimy.

Pozdrowienia / Best regards / Mit freundlichen Grüßen Malgorzata Bindyk
 
A. Kayser Automotive Systems Polska Sp. z.o.o.

 


Data dodania: 15 października 2010

 

Współpraca z Państwem to prawdziwa przyjemność. Zamówienia realizowane są sprawnie i szybko.

Pozdrawiam
Iwona Pucz
Specjalista ds. wynajmu
MIX-NIERUCHOMOŚCI Sp. z o.o.

 


Data dodania: 1 października 2010

 

Witam,
jesteśmy zadowoleni z jakości i terminowości obsługi w ramach sklepu internetowego.
Ze swojej strony moglibyśmy podpowiedzieć, że bardzo przydałaby się możliwość wyszukiwania towarów po ich kodach czy innych danych znajdujących się w opisach produktu, a nie tylko w danych znajdujących się w nagłówku/nazwie towaru. To bardzo ułatwiłoby korzystanie ze sklepu.

Pozdrawiam,
A. Tomaszewska
TIWA Sp. z o.o.

 


Data dodania: 1 października 2010

 

Jestem zadowolony z obslugi. Zamowienie zostalo zrealizowane blyskawicznie.

Z powazanien,

Tomasz Swiecicki

 


Data dodania: 26 września 2010

 

Witam!

Obsługa zamówienia przebiegła zgodnie z oczekiwaniem, na każdym etapie realizacji.
Dostawa była szybka a towar odpowiednio zabezpieczony.

pozdrawiam!


Mariusz Tomza
BielSoft

 


Data dodania: 24 września 2010

 

Obsługa w porządku, terminowość wg planu a nawet szybciej, co się chwali.


Pozdrawiam
Jacek Juszczak

 


Data dodania: 5 września 2010

 

Jakość obługi i terminowaość było dobra przy realizacji transakcji.

Pozdrawiam
Sebastian Waindzoch
P.P.H.U. "SEGAL" Sebastian Waindzoch

 


Data dodania: 3 września 2010

 

Witam

Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę sprzedaży i błyskawiczną dostawę.
Transakcje z firmą Compart są godne polecenia wszystkim zainteresowanym.

Z poważaniem
Tadeusz Łuniewski
Studio Net Sp. z o.o.

 


Data dodania: 16 sierpnia 2010

 

Witam serdecznie

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do przeprowadzonej transakcji. Szybki kontakt, jak i szybka wysyłka.

Pozdrawiam
Tomasz Patelczyk
Hotel SPA Niedźwiadek

 


Data dodania: 6 sierpnia 2010

 

Jako firma transportowa jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze sklepem internetowym Compart International. Po złożeniu zamówienia otrzymaliśmy zwrotną wiadomość ze wszystkimi potrzebnymi danymi. Dostawa została zrealizowana terminowo.

 


Data dodania: 6 sierpnia 2010

 

Witam serdecznie, zakupiliśmy u Państwa rolki termoczułe do drukarki Seiko. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Bardzo dobrze opisany towar na Państwa stronie internetowej znacznie ułatwił nam wybór odpowiedniej etykiety. Prosty sposób składania zamówienia i co najważniejsze bardzo szybka wysyłka. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z  Państwa firmą.

Dziękujemy. 

 


Data dodania: 25 lipca 2010

 

Dzień dobry.
 Jeżeli chodzi o jakość otrzymanych rolek papieru termicznego - nie mam zastrzeżeń.
Natomiast w stosunku do terminowości - zostałem mile zaskoczony, gdyż wstępnie poinformowano mnie, iż okres oczekiwania będzie dość długi (zamówiłem stosunkowo nietypowy towar).
 Reasumując: duuuży pozytyw :)

Pozdrawiam
Tomasz Rędzikowski 'Delfin'.

 


Data dodania: 30 czerwca 2010

 

Jestem w pełni zadowolony z realizacji złożonego zamówienia.
Dostarczony towar był co do ilości i jakości zgodny z zamówieniem.
Dostarczony zestał terminowo.Wygodne było monitorowanie procesu realizacji oraz wysyłki.
Reasumując -polecam.

Janusz Rżany
ZPHU SAMAS

 


Data dodania: 28 czerwca 2010

 

Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie ze złożonym zamówieniem. Polecam sklep i 5+ za obsługę.

SAS Paweł Kujawa

 


Data dodania: 16 czerwca 2010

 

Szybko- bardzo., sprawnie, bez zastrzeżeń. Polecam

 


Data dodania: 2 czerwca 2010

 

Witam Pana,
wyrażam  pełne zadowolenie z realizacji naszego zamówienia w Waszej Firmie.Należy podkreślić pełną informację na każdym etapie realizacji zamówienia, oraz szybki czas realizacji. Jesteście Firmą godną polecenia.

Pozdrawiam
Maciej Wojciechowski
Medchem

 


Data dodania: 31 maja 2010

Dzień Dobry,
bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia i  profesjonalną obsługę.
Od momentu złożenia zamówienia byliśmy na bieżąco informowani o jego  statusie .

Pozdrawiam/
Marta Tota | Agfa Graphics

 


Data dodania: 31 maja 2010

zamówienie zrealizowane terminowo, zgodnie z regulaminem. Firma warta zaufania
 
Pozdrowienia
JH

 


Data dodania: 29 maja 2010

 

Z zakupów w Państwa firmie jestem bardzo zadowolony. Przejrzysta i bogata w informacje strona sklepu to klucz do sukcesu. Dodatkowo sprawna i bezproblemowa obsługa oraz realizacja zamówienia powodują, że ponowne zakupy będą zapewne czystą przyjemnością.
 
Dziękuję i pozdrawiam,
Karol Pietraszczyk

 


Data dodania: 28 maja 2010

 

Rekomenduję współpracę ze sklepem,
Zamówienie zrealizowane zostało w ciągu 3 dni zgodnie z umową.

Grzegorz Dawiec
Radca Prawny

 


Data dodania: 28 maja 2010

 

Witam,
opinia jak najbardziej pozytywna, transakcja bezproblemowa, bardzo szybka.  
Polecam!!!

z pozdrowieniem
Paweł Biegun

 


Data dodania: 28 maja 2010

 

Wszystko w porządku - ciągle byłem monitorowany o statusie zamówienia, paczta dotarła bardzo szybko, zgonie z opisem. Pełen profesjonalizm

Łukasz Kaliciński

 


Data dodania: 10 maja 2010

 

Opinia: Na plus - profesjonalna obsługa, szybki czas doręczenia, łatwość w nawiązaniu kontaktu, 'przyjazność' handlowca oraz możliwość szybkiego ustalenia telefonicznego wszystkich kwestii. Minusów - obecnie brak.

Pozdrawiam,
Marek Romik

 


Data dodania: 5 maja 2010

 

Jakość obsługi w waszym sklepie była profesjonalna, mimo małej pomyłki jaka zaistniała podczas wysyłki nadal nie zmieniam zdania, ponieważ została ona świetnie załatwiona, także można sobie życzyć, aby było tak w każdej innej firmie. A odnośnie opini na waszych stronach nie widzę problemu, abyście umieścili moją wypowiedź.

Pozdrawiam
Andrzej Lorenc

 


Data dodania: 5 maja 2010

 

Jestem użytkownikiem Rejestratora Czasu Pracy QR-375, zakupinego w firmie CompArt. Zamawiam karty i tusz do wymienionego urządzenia . Wspólpraca z w/w firmą jest przyjemnościa. Perfekcyjna obsługa w realizacji zamówienia.

Grzegorz Trudziński

 


 


 

 

 

 

 

 

Data dodania: 5 maja 2010

 


  


 

Witam,
Opinia na temat jakości usług jest SUPER POZYTYWNA, towar zgodny z opiem , dostawa natychmiastowa, obsługa przez telefon REWELACJA!!!, udało nam się poprzez wskazówki przez telefon zaprogramować urządzenie wg naszych potrzeb.
Dziękuję i polecam.


Z poważaniem Renata Pospieszna
 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data dodania: 3 marca 2010

 


 

 

Jestem zadowolony z zakupu wyświetlaczy w Państwa sklepie. Spotkałem się z miłą, profesjonalną obsługą. Cała transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Chętnie skorzystam z oferty sklepu w przyszłości. Polecam zakupy w firmie Compart.
Jednocześnie wyrażam zgodę na umieszczenie mojej opinii na stronie internetowej sklepu.


Pozdrawiam
Paweł Markowski

 


 


 

 

 

 

 

 

Data dodania: 1 marca 2010

 


 

 

Szanowni Państwo, kupiłem u Państwa 3 Taśmy Dymo 3D.Moja opinia o obsłudze może być tylko jednoznacznie fantastyczna. Począwszy od zamówienia, poprzez śledzenie wysłki, dostawy do rozdzielni doręczyciela i samego doręczenia to jestem zachwycony szybkością i pełnią informacji.
Gratuluję.


p.s.
Dokonując zakupu w tak niewielkiej kwocie spodziewałem się że jakość obsługi będzie na poziomie standardowym do jakiego jesteśmy przyswyczajeni. To co Państwo prezentują to jest bajka.


Pozdrawiam serdecznie
Roman Jedynak

 


 


 

 

 

 

 

 

Data dodania: 1 marca 2010

 


 

 

Witam,
b.dobry i sprawny serwis.


Pozdrawiam
Henryk Horszowski

 


 


 

 

 

 

 

 

Data dodania: 1 marca 2010

 


 

 

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług, najbardziej podoba mi się Państwa terminowość (ale co najważniejsze szybkość !! reakcji i realizacji) i bieżące monitorowanie przesyłek.

Nie mam żadnych negatywnych uwag co do Państwa sklepu, wręcz przeciwnie, dawno nie miałem przyjemności korzystać z tak profesjonalnego sklepu !!

Powodzenia i pozdrawiam serdecznie,
Wojciech Legiecki

 

 


 

 

 

Data dodania: 15 lutego 2010

 

Serdecznie dziękuję za tak miłą i szybką obsługę. Jesteście Państwo profesjonalistami, tak trzymać!. Będę polecał Państwa firmę swoim kontrahentom, a i sam będę teraz częściej korzystał z Państwa usług.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów w pracy zawodowej i osobistych.

Marcin Dobrzyński
PW MARTEL

 


Data dodania: 2 lutego 2010

 

Dzień dobry


W odpowiedzi na prośbę o opinię informujemy:

Jesteśmy zadowoleni z jakości oraz terminowości obsługi Państwa firmy. W przyszłości zamierzamy dokonywać kolejnych zakupów w Waszej firmie.

Z pozdrowieniami

Radek Kołakowski
MAZURY Sp. z o.o.

 


 

 

Data dodania: 25 stycznia 2010

 


 

 

Niewiarygodnie szybka dostawa, wczoraj kupiłem, dzisiaj jest u mnie. Do tego dobre ceny oraz towar bardzo dobrej jakości

Nela-Styl

 


 


 

Data dodania: 25 stycznia 2010

 

 

 

 

 

 

Pozytywnie. Miła obsługa i szybka dostawa.
Polecam
Anna Litwin

 


Data dodania: 16 grudnia 2009

 

Bardzo fachowa pomoc i szybka realizacja...jak tylko będę potrzebował taśmę to sie odezwę.
Pozdrawiam

 


Data dodania: 9 grudnia 2009

 

Witam

Potrzebny element do mojej drukarki znalazłem na Waszej firmowej witrynie
poprzez wyszukiwarkę internetową. Pomimo braku elementu w magazynie Wasz
pracownik zorientował się w parę godzin kiedy nadejdzie dostawa i
poinformował mnie osobiście na podany numer telefonu jaki byłby realny
termin dostawy. Obiecany termin (już po zamówieniu) został dotrzymany a
towar dotarł w przesyłce zabezpieczonej w sposób uniemożliwiający
uszkodzenie zawartości. Bardzo dziękuję za współpracę.

Pozdrawiam
CERAD D.F.

 


Data dodania: 7 grudnia 2009

 

Witam,
+
szybka obsługa i dostawa

-
brak informacji o konkretnych ilościach na magazynie, problemy z ewentualnym zamówieniem małej ilości (10szt.) wyświetlaczy bez dodatkowych kosztów, brak możliwości określenia terminu dostawy przy takich ilościach.

Pozdrawiam,
Tomasz Sozonowicz

Odpowiedź:
Ze względu na fakt, iż interesujących Pana wyświetlaczy nie było w naszym magazynie, a sprowadzenie niewielkich ilości od producenta z Hong Kongu jest niemożliwe, z przykrością musieliśmy odmówić dostawy wyświetlaczy dla Pana. Za zaistniałą sytuację przepraszam.


Z poważaniem
Marek Kałużny

 


Data dodania: 7 grudnia 2009

 

Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi. Od momentu złożenia zamówienia do jego otrzymania upłynęły niecałe 24 godziny. Jednocześnie cały czas byłem informowany e-mailami o stanie zamówienia, płatności i przesyłki co było bardzo pomocne.

--
REBBMANN Dworzak Łukasz 

 


Data dodania: 24 listopada 2009

 

Witam,
jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w Państwa sklepie internetowym. Łatwa, intuicyjna obsługa serwisu, szeroka gama towarów, bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru pozwala z czystym sumieniem polecać Państwa sklep.

Z pozdrowieniami
Katarzyna Roman

 


Data dodania: 9 listopada 2009

 

Super!!.Dzisiaj zamawiam jutro mam to co chciałem.

Pozdrawiam.

 


Data dodania: 27 października 2009

 

Witam.

Zakupiliśmy u Państwa drukarkę Smart Label Printer 440 wraz z "nalepkami" i po pewnym czasie, kolejny raz zamówiliśmy same nalepki. Zarówno samo zamówienie jak i kontakt z Państwa Firmą był bardzo profesjonalny i bez żadnych zastrzeżeń. Przesyłka i zakupiony towar zgodny z opisem i naszymi oczekiwaniami, profesjonalnie zapakowana i zabezpieczona na czas przewozu. Podsumowując, jesteśmy zadowoleni z Państwa produktów, miłej obsługi i profesjonalnego podejścia do klienta. Z przyjemnością polecę Waszą firmę moim znajomym.
Pozdrawiam i dziękuję.
Joanna Radwańska | "JAR-MIX Militaria"

 


Data dodania: 9 października 2009

 

Witam
Obsługa to pełen profesjonalizm przy złym zamówieniu zostałem poinformowany telefonicznie i błąd został naprawiony. Poinformowano mnie o innych produktach podobnych do tego który zamawiałem. Przesyłka bardzo szybka.
Takich solidnych sprzedawców nam potrzeba.
Dziękuję i pozdrawiam
Dariusz Kulewski

 


Data dodania: 28 września 2009

 

Po raz kolejny raz kupuje i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony.
Brak negatywów. same pozytywy.

Janusz Litwin

 


Data dodania: 9 września 2009

 

fachowe doradztwo, kompetentna i miła obsługa, szybki termin realizcji

pozdrawiam
Adam Skonecki

 


Data dodania: 8 września 2009

 

Witam,
dziękuję bardzo drukarka dotarła na czas. Jesteśmy zadowoleni z Państwa obsługi.

Kind Regards/Serdecznie pozdrawiam,
Marzena Piotrowska | Agfa Graphics

 


Data dodania: 27 sierpnia 2009

 

W odpowiedzi na Państwa list odnośnie mojej opinii na temat waszej firmy jestem zdania iż jest to firma bardzo konkretna, wysyłka dotarła w bardzo szybkim czasie (nawet sie nie spodziewalem) towar najwyzszej jakosci polecam innym zakup w waszym sklepie internetowym. Pozdrawiam i dziękuje..
M. T.

 


Data dodania: 27 sierpnia 2009

 

Witam
Dziekuje bardzo za przesylkę.
Moja zdanie wyrazilem na ceneo.pl  - ale to chyba wy musicie zaakceptowac ten komentarz...

dziekuje jeszcze za pomoc i przyzwolenie jakie otrzymalem w emailach.
Jestescie godni polecenia.

a wracaja do ustawienia w moim programie sprzedazy :) sam poradzilem sobie moze nie udolnie bo nie potrafie tak biegle operowat w ustawieniach tego programu jesli chodzi o druk. ale na chwile obecna bedzie. a programiscie obiecali ze do nastepnej wersji wstawia takie etykiety standartowo w programie. takw iec luz... :)

dziekuje i pozdrawiam. jestescie godni polecenia.... jeszcze raz :D

 


 

pozdrawiam
Marta Ludwiczak

 

gama-paliwa.pl

  

Z poważaniem
Hubert Lachtara

KIEROWNIK DZIAŁU SYSTEMÓW FISKLNYCH

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel